Nyelv Nyelv
magyar (Magyarország) English (United States) Deutsch (Deutschland)
 
TÁMOGATÁS

Kórházunk infrastruktúrájának fenntartása és az OEP által csak részlegesen fedezett ellátási kiadások előteremtése szükségessé teszik, hogy a Rend forrásai mellett kérjük és felhasználjuk támogatóink nagylelkű segítségét is.

Betegeink nevében is kifejezzük hálánkat mindazoknak, akik lehetőségeikhez mérten hozzájárulnak közös ügyünk előremozdításához. Számukra számos támogatási lehetőséget kínálunk fel, amelyek közül anyagi lehetőségeik függvényében választhatnak.

Támogatásaik eddig is nagy segítséget jelentettek, és reményeink szerint a jövőben is hozzájárulnak fejlesztéseinkhez, aminek révén tovább javulhat a kórházunkban gyógyulást kereső betegek ellátásának színvonala.

A legfontosabb támogatási csatorna a közvetlen pénzbeli segítség, amit kórházunk adományszámláján tudunk fogadni. Ez történhet a betegfogadási pontjainkon elérhető csekkeken történő befizetéssel, vagy a bankszámlaszámára történő közvetlen átutalással.

Adományszámla-számunk:
Betegápoló Irgalmasrend
10300002-10374407-49020096 

  

Évről évre örömmel fogadjuk, ha éves adóbevallásakor adója civil 1%-át kórházunk fenntartása és fejlesztése érdekében ajánlja fel. Ha ilyen felajánlást tesz, az adó 1% rendelkező nyilatkozatra a következőket írja:

1% felajánlás
Irgalmasrendi Kórház Alapítvány
adószám: 18313211-1-02

 

További támogatási lehetőségekről itt olvashat.

Egyedi, speciális vagy természetbeni felajánlásaikat, céges adományozási szándékukat külön kezeljük, ilyen esetben munkatársunk örömmel várja jelentkezésüket (Pál Csilla, tel:  438 85 49,  kommunikacio@irgalmas.hu).

A beérkező adományok felhasználásáról igyekszünk minél szélesebb körű tájékoztatást nyújtani, és az ezeket is felhasználó jelentősebb fejlesztéseinket rendszeresen megjelenítjük honlapunkon is.

Segítségüket előre is köszönjük.

 

további részletek »

Kapcsolat

Levelezési cím:
1023 Budapest,
Pf.: 98.
Főépület címe:
1027 Budapest,
Frankel Leó út 17-19.

Telefon:
+36 14388400
+36 14388500