Nyelv Nyelv
magyar (Magyarország) English (United States) Deutsch (Deutschland)
 
HA ÖN LÁTOGATÓ ...

Ha Ön a kórházunkban fekvő hozzátartozóját kívánja meglátogatni, kérjük vegye figyelembe Látogatási rendünket. Kérjük tekintsen erre úgy, mint a betegek nyugalmának, gyógyulásának egyik fontos feltételére, amely az Ön hozzátartozójának érdekeit is szolgálja.

Ne feledje, hogy kórházunk ellátása két telephelyen zajlik, ezért érdemes előzetesen tájékozódnia a keresett osztály elhelyezkedéséről.

Ha tudja, hogy hozzátartozója melyik osztályon fekszik, akkor annak elérhetőségét az osztályok weboldalain találhatja meg.

Ha nem tudja, hogy hozzátartozója melyik osztályunkra került felvételre, akkor érdeklődjön a portáinkon dolgozó munkatársainknál. A hatályos jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy telefonon vagy interneten adjunk ki információt betegeinkről.

Belvárosi elhelyezkedésünk és infrastrukturális adottságaink miatt a látogatók számára csak a közterületi parkolás lehetősége adott. Ugyan a kórház környékén a parkolás ingyenes, de napközben gyakran nehéz üres helyet találni. Kérjek vegyék ezeket figyelembe, amikor látogatásukat tervezik, és lehetőség szerint tömegközlekedési eszközökkel érkezzenek. Elérhetőségünkről itt találhatnak részletes információkat.

Kapcsolat

Levelezési cím:
1023 Budapest,
Pf.: 98.
Főépület címe:
1027 Budapest,
Frankel Leó út 17-19.

Telefon:
+36 14388400
+36 14388500